Wicked Winterfrost

Hi, Ca Va? Jella, Ciao! aka How I Survived Eating Raw Meat In Beirut

Posted in Lebanon by talikas on October 28, 2009

tooresliha_beirut

Ahjaa, ja oma esimesel õhtul sõin sellist kohalikku hõrgutist nagu téblétoores kreemjaks püreestatud liha – ja kaffatoores kreemjaks püreestatud liha piparmündiga. Seda sametist ollust haarati kohalikule õhukesele saiale, haugati jääkuubikute vahel serveeritud toorest sibulat (siis tuleb ainult sibula magusat maitset) või küüslaugukreemi kõrvale ja njämmm… Üllatavalt hea oli. Ja kõik kohalikud ütlesid hilejm: “Respect!”

Hiljem preventatiivselt klõnksatud viinashottidest ma rääkima ei hakka.

Advertisements

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on October 28, 2009 at 4:17 am

    sibul jääkuubikute vahel on väga hea mõte, proovime järgi teha!

  2. talikas said, on October 29, 2009 at 8:01 am

    võiks hummust ka ise teha :)

  3. Tokyo, Feed Me! « Wicked Winterfrost said, on December 19, 2011 at 11:37 pm

    […] vasakpoolne versioon, kus maitsemeeli kõditab toores tuunikala hakkliha (oi kui pehme! meenutas Beirutis mekitud toorest hakkliharooga). Pilt Ueno avastamise […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: